“Nismo se čule, ali hvala joj” Evo šta je Romana Panić rekla o Ceci i kolegama koje su je podržale, a šta o onima koji su LIKOVALI ZBOG NJENOG HAPŠENJA! (VIDEO)

IZVORpink.rs

Otvorila je dušu i prvi put progovorila o svemu!

Pevačica Romana Panić je danas organizovala konferecniju za novinare i progovorila o hapšenju i vremenu provedenom u zatvoru u Australiji. Ona je otvorila dušu i ispričala sve o paklu kroz koji je prošla proteklih meseci.

Romana se ovom prilikom zahvalila kolegama koje su joj pružile podršku i snagu u tim, za nju veoma teškim trenucima.

Postoje ljudi kojima želim da se zahvalim. A pre svega se zahvaljujem Bogu što mi je dao snagu da izdržim to sve, i sebi što sam uspela da se izdignem iznad te situacije, da sačuvam sebe, svoje zdravlje i da se vratim u nekoj najboljoj i najpozitivnijoj energiji. Zahvaljujem se mojoj porodici koja je sve to izdržala, imala je zaista težak teret medija, raznih laži i ostalog, ali sve je za ljude. Braja je prvi dao intervju i stao u moju zaštitu, zatim Sanja Đorđević – rekla je ona.

Romana je istakla da se nije čula sa Cecom Ražnatović, ali da je veoma zadovoljna i zahvalna što je Ceca povodom njene priče bila potpuno neutralna.

Nisam se čula sa Cecom, ali hvala joj što je dala jednu pravu izjavu, da niti bi me ispratila, niti otpratila jer sam ja njen prijatelj. Hvala svim kolegama koji su ostali neutralni, jer to znači da sam dobila njihovu podršku. A hvala i onima koji su me osudili, koji su bili začuđeni, oni su mi dali povod i snagu da nastavim dalje, a hvala onima koji su me podržali jer su mi dali ljubav koju sam prihvatila i uzdigla se – istakla je Panićeva.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe