Nina Badrić tvrdi: Odbila sam poziv Kevina Kostnera na večeru

IZVORavaz.ba

Nina Badrić otkrila je da je jednom dobila poziv na večeru od slavnog holivudskog glumca. Poziv je, tvrdi, odbila.

– To je jedan od najvećih “fakapa” u mom životu. Imala sam 25 godina, bila sam klinka i tada sam puno nastupala po vani, bila sam u Monte Karlu na nekakvoj gala večeri. I on me pozvao van, a ja sam bila sigurna da je to šala! To je kad si mlad i nemaš samopouzdanja. Vidio me u klubu i poslao je svog asistenta i 500 puta mi je rekao da bi Kevin Kostner (Costner) htio večerati sa mnom. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda i pitala me što je sa mnom. Ali tada sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba i sada, da mogu vratiti taj trenutak, naravno da bih otišla na večeru s njim – ispričala je Nina u serijalu “Fakap” te pokazala njihovu zajedničku fotografiju koju čuva u mobitelu.

Kevin Kostner

Pjevačica je ispričala i priču o kašnjenju na prijem kod bivšeg predsjednika Ive Josipovića i priznala da joj je to bilo jedno od najneugodnijih iskustava.

– Izašla sam iz kuće sva spremna i sređena i pala sam na pod ispred kuće, na koljena pa na nos, i niko mi nije povjerovao osim predsjednika i hvala mu na tome. Izvinjavača sam se jedno pola sata, zemljo, otvori se – prisjetila se Badrić.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe