Nikol Kidman otkrila detalje o vrućim kadrovima seksa

IZVORavaz.ba

Holivudska diva Nikol Kidman (Nicole Kidman) tokom uspješne karijere koja traje već desetljećima igrala je široku lepezu likova, a neke od tih uloga uključivale su provokativne scene golotinje i seksa – najznačajnija među njima definitivno je ona u filmu Stenlija Kubrika (Stanley Kubric) “Oči širom zatvorene” iz 1999. godine.

Australka je u spomenutom erotskom trileru glumila s tadašnjim suprugom Tomom Kruzom (Tom Cruise), a režiser je od nje zahtijevao da se pred kamerama potpuno razgoliti.

– Rekao mi je ‘željet ću punu frontalnu golotinju’, a moja prva reakcija bila je ‘ah, ne znam baš’. Ali uspjeli smo se dogovoriti, postigli smo sjajan sporazum i sve je bilo regulirano ugovorom. Pokazao mi je scene koje su uključivale golotinju prije nego što bismo ih uopće počeli snimati.

Tako sam se mogla osjećati potpuno sigurno. Zbilja sam bila maksimalno zaštićena i mogla sam samouvjereno istražiti sve aspekte uloge koju su mi namijenili. Nijednoj sceni nisam rekla ‘ne’, ali htjela sam biti sigurna u to što radim, nisam željela da mi se svi na setu smiju – rekla je Kidman u intervjuu za The New York Times, prenosi Daily Mail.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe