Nikad im nije dosta: Ovo su tri najpohlepnija horoskopska znaka

POHLEPA se ne očituje samo u tome da netko želi više od onog što mu pripada već i u tome da takvi ljudi obično stavljaju svoje potrebe ispred svih ostalih. Egocentrični su i rijetko razmišljaju kako će njihovo ponašanje utjecati na druge ljude, sve dok oni dobiju što žele. A žele sve i žele to odmah, bez obzira na to koliko već imaju.

1. Ovan
Ovnovi vole dobre pogodbe, tako da dobiju što više, a daju što manje zauzvrat. Obožavaju sve što mogu dobiti besplatno i prvi će stati u red ako se nešto poklanja.

Zašto bi naručili večeru ako mogu dobiti besplatan uzorak predjela? Čak i ako postoji ograničenje da se dijeli samo jedna stvar po osobi, neće im biti neugodno tražiti dodatnu porciju

2. Jarac
Jarčeve možete zamisliti kao direktore neke velike firme koji će bez problema sebi isplatiti veliki bonus, a odmah zatim radnicima reći da je ovo loša godina za povišice. Nije da su strašno sebični, samo misle da zaslužuju više nego drugi jer su skloni i uložiti puno truda.

Veliko im je zadovoljstvo dobro obaviti posao, ali još veće kad vide da im se to financijski isplatilo.

3. Lav
Lavovi su jako inteligentni i vole to pokazivati. Uvijek će naći neku rupu u zakonu kako bi nadmudrili druge, a ne dira ih što će to možda nekom drugom napraviti štetu.

Obično se drže zakona, ali im neće biti problem otvoriti bankovni račun u drugoj državi samo da bi izbjegli plaćanje poreza.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe