14 C
Bihać
Ponedjeljak, 3 Oktobra, 2022

“Nije neka pjevačica, a ni riba!” Jelena Karleuša potkačila Daru Bubamaru!

IZVORavaz.ba

Sinoć je emitovana još jedna emisija “Zvezde Granda”, a takmičari su zadali težak zadatak žiriju. Trudili su se svojim pjevačkim sposobnostima da ih oduševe, ali žiri je kao i uvijek bio objektivan i spreman da uputi kritike, ali i pohvale.

Anđela Kostić je svojim nastupom pokrenula lavinu komentara. Njen mentor je Aleksandar Milić Mili, a ona se predstavila pjesmama “Vlak” od Aleksandre Radović i “Polje jagoda” od Dare Bubamare. Na njenu izvedbu Darine pjesme Jelena Karleuša je obratila posebnu pažnju.

– Anđela pokazivala sam ti, trudila sam se. Pogotovo kada je riječ o drugoj pjesmi “Polje jagoda”. Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu – započela je Karleuša.

– Dara Bubamara je ozbiljna budala, ona to sve momentalno procvrči. Budala u pozitivnom smislu – kazao je Đorđe David.

– Zovi to “budala”, zovi to “čudna energija”, ali sve oči su uprte u nju. Ja kad nekog hoću da pohvalim, ja kažem “to je takva budala”, ali u najboljem mogućem smislu. Ona možda nije nabolja riba, nije najbolja pevačica, ali ona plijeni – nastavila je Jelena.

– Samo nemoj to na televiziji da kažeš da nije najbolja riba, molim te – umiješao se Saša Popović.

– Htjela sam da kažem da niko od nas nije najbolja riba, nije poenta u tome. Ona plijeni i kida, a ti si bila mlaka. Ako si već uzela njenu pjesmu, bar malo tog ludila si morala da pokažeš. Anđela uplašila si se, a moraš da kidaš – bila je oštra Karleuša.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se