Nevjerovatno: Poštar pojeo djeci kinder jaja iz pošiljke

Neko iz Pošte je bez srama otvorio paket, pojeo dječija kinder jaja, i onda papiriće ubacio nazad i tako proslijedio paket, kaže čitateljka

Iako zvuči kao šala – nije. Poštar u Srbiji je pojedo kinder jaja iz pošiljke, a slučaj se desio u Novom Sadu. Čitateljka portala Nova.rs ispričala je svoju priču uz molbu da ostane anonimna.

– Poslala sam Post expressom paket iz Beograda za Novi Sad koji je sadržao poklon drugarici i pored toga stavila dva kinder jaja za djecu. Preuzeo kurir na adresi (zapakovan i zalijepljen u kesu, i onda ubačen i zalijepljen u post express kompanijsku kesu. Primalac je podigao paket, i zamislite šta je našao unutra – pocjepanu unutrašnju ambalažu, dva papirića od kinder jaja i igračke. Neko iz Pošte je bez srama otvorio paket, pojeo dječija kinder jaja, i onda papiriće ubacio nazad i tako proslijedio paket, navodi.

Čitateljka kaže, sebi od tad postavlja jedino logično pitanje – koliko neko mora biti pokvaren da pojede jaja koja su očigledno bila namijenjena djeci, i onda bezobrazno ostavi prazne papiriće u paketu?

– Zvala sam reklamacije ali su mi rekli da za nepotpune pošiljke mora da se piše zapisnik za nadoknadu štete. Predložila sam im da Pošta pošalje djeci kinder jaja uz izvinjenje, dala sam sve podatke. Pokušala sam da objasnim da se ovdje ne radi o tome da neko želi da se nadoknadi šteta, i žena primalac ne želi da se cima, da zbog dva jajeta ide u poštu i piše zapisnik. Ovdje se radi o jednom besramnom postupku i sramoti kompanije. Odgovor koji sam dobila je da oni tu ne mogu ništa. Pisala sam i Pošti na mail ali me nisu udostojili odgovora. Da li smo zaista ovoliko nisko pali kao ljudi, pita se na kraju razočarana čitateljka.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe