16.6 C
Bihać
Srijeda, 4 Oktobra, 2023

Nevjerovatna press konferencija trenera NK Čelik: Napravio je pravi i istinski šou

Gosti iz Mostara su slavili sa 0:2, a Ozat smatra da su Plemići imali pomoć sudija.

“Protivnik je igrao s tri igrača više (sudije). Ne znam koja ocjena će se dati za suđenje. Bilo je nelogičnih stvari. Ne želim da protivničkom treneru iskažem nepoštovanje, čestitam mu. On kaže da je prvi put nešto ovako čuo, ali to je normalno”, rekao je Ozat i nasatvio je izlaganje:

“Vidimo neke nepravilnosti, nemoguće stvari. U Turskoj svako vidi Bosnu kao bratsku državu, naš predsjednik je smatra svojom, ali mi se osjećamo kao da smo došli iz Sirije. Nisam ovdje došao radi novca, samo zbog dobrih odnosa sa predsjednikom kluba i došao sam da pomognem. Ipak, vidim u gradu i u klubu nekih nejasnoća. Želimo da uzmemo naknadu za trud koji dajemo, nemamo dugova i problem, svi papiri spremni, ali nam ne daju licencu. Ne razumijem šta se traži. Vjerovatno traže da ova ekipa napravi neuspjeh. Danas naši mnogi fudbaleri nisu mogli nastupiti, mi treneri nismo mogli voditi ekipu i ako to ove sedmice ne bude završeno, nema razloga da ostajemo ovdje”, istakao je.

Tvrdi da kao da se već zna ko će ispasti.

“Kao da su ovdje izabrani kandidati za prvo mjesto i već kao da je jasno ko treba ispasti, ali mi to nećemo dozvoliti. Svoja prava ćemo svugdje tražiti. Mi svoje šanse nismo iskoristili, Mahmutović je zabio gol, ali nažalost u BiH nema VAR-a”.

Zatim se Ozat okomio i na jednog od novinara

“Šta se smiješ?”, upitao je novinara koji je objašnjavao da je isto pomislio za VAR kod gola.

Odustati neće.

“Nadaćemo se do kraja. Ovaj klub je veliki klub, ovaj klub neće ispasti. Da je liga danas počela, ja bih s ovom ekipim bio među prve dvije ili tri. Bodovno stanje utiče na igrače, ali od sutra idemo dalje”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe