Nedžad Kudelić dobio podršku još jedne političke partije u Bužimu

Jučer je u prostorijama povjereništva Naroda i Pravde Bužim, održan je sastanak između kandidata za načelnika općine Bužim Nedžada Kudelića i predsjednika povjereništva, a ujedno i nosioca liste Naroda i Pravde Harisa Mehića.

Tema sastanka bila je podrška Naroda i Pravde na predstojećim lokalnim izborima, a ujedno su iskoristili priliku da dogovore buduće zajedničke aktivnosti koje je potrebno provesti u cilju rješavanja problema u lokalnoj zajednici.

” Veliko je zadovolstvo kada vas u Bužimu podržavaju sve generacije. Satisfakcija, ali i obaveza.
Danas smo dogovorili saradnju sa najmlađom političkom strankom u BiH. Narodu i Pravdi, i predsjedniku povjereništva zahvaljujem na podršci, te se nadam da ću istu opravdati na najbolji mogući način. ” izjavio je Nežad Kudelić na kraju sastanka.

” Naša politička organizacija kao odgovorni politički subjekt je donijela odluku kojom se uključuje u borbu za načelnika općine Bužim, te će svim svojim kapacitetima raditi na tome da naša općina dobije najboljeg načelnika od svih ponuđenih kandidata.

Također, ovom prilikom su dogovorene i zajedničke aktivnosti, koje će biti sprovedene nakon izbora, a koje se tiču prioritetnih pitanja i problema koje je potrebno rješiti u našoj lokalnoj zajednici.” bila je poruka predsjednika povjereništva Harisa Mehića.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe