Neda Ukraden objavljuje knjigu, razotkriva mnoge tajne estrade

Neda Ukraden otkrila je za srbijanske medije da će do kraja godine objaviti svoju autobiografsku knjigu u kojoj će biti svi detalji iz njenog privatnog života, ali i najveće tajne sa estrade. Pjevačica je ispričala da je veoma otvoreno pisala o svemu i da se prisjetila najbolnijih događaja iz svog života.

– Završavam knjigu, očekujem da će izaći do Nove godine. Moj život i karijera su poprilično dugi i bogati raznoraznim događajima. Imat će dosta strana, ali bit će i kojekavih detalja iz privatnog života i dugogodišnje muzičke karijere. Naravno da sam spomenula i moje pjevanje Titu i druženje sa njim, to je nešto što je za nas u to vrijeme bio nevjerovatan događaj, o kome nismo ni sanjali da će se desiti. Historija. Knjiga će biti priča mog života, najvjerovatnije da će se prvi dio zvati “Zora je svanula” po mojoj pjesmi – izjavila je Ukraden.

Otkrila je da će drugi dio knjige biti dramatičnija varijanta njenog života.

– Počet će mojim odlaskom iz Sarajeva, bit će deo o ratu, napisano je dosta detalja i o izbjeglištvu. Veoma dugo sam odbijala da se sjećam svega iz rata, meni je to još uvijek sveže. Bilo mi je teško dok sam pisala knjigu prisjećala se svih tih detalja, prošlo je skoro 30 godina od tada i mislim da sam konačno uspjela da napravim neku historijsku distancu. Bit će to prava drama – rekla je Ukraden za “Kurir”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe