Nazvao Ibrahimovića nosonjom, pa zažalio: Mourinho morao rastavljati Argentinca i Šveđanina

Šveđanin Zlatan Ibrahimović bio je bijesan na Argentinca Marcusa Roja tokom jedne utakmice Manchester Uniteda na Old Traffordu, a stvari je morao smirivati Jose Mourinho.

Otkrio je to argentinski defanzivac koji je nazvao Ibrahimovića ”nosonjom” nakon čega se Zlatan želio obračunati sa njim.

– Želio je sve lopte. Vodimo 1:0 na Old Traffordu i imamo loptu. Akcija počinje od mene i ja preskačem cijeli teren da njemu dodam loptu preskačući Pogbu. Nakon što mu jednom nisam dodao počeo me vrijeđati, rekao je Rojo i dodao:

– Nisam prešutio. Rekao sam mu ”šuti, nosonjo, hoćeš svaku loptu”. Završilo se poluvrijeme i otišli smo u svlačionicu. Došao sam na svoje mjesto, skinuo kopačke, a on je ušao i bio je jako ljut. Šutirao je nešto. Stao je pored mene i jako glasno se derao na mene. Pitao me ”šta si mi ono rekao”. Jose Mourinho je morao intervenisati i spriječiti veći sukob.

Rojo je na Old Trafford stigao iz lisabonskog Sportinga u ljeto 2014. godine čiji je i sada član dok je Ibrahimović član Cvenih đavola bio od ljeta 2016. do marta 2018. godine.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe