Nazivali su je “ljepoticom epskih razmjera”, a danas je samo sjenka svoje prošlosti

IZVORavaz.ba

Američka glumica Heder Loklir (Heather Locklear), najpoznatija po ulozi Amande Vudvard (Amanda Woodward) u seriji “Melrose Place”, bila je jedna od onih glumica koja je ostavljala traga gdje god da se pojavi.

Nazivali su je “ljepoticom epskih razmjera”, bila je četiri puta nominovana za Zlatni globus, a danas je meta tabloida i paparca jer svoj život ne može da dovede u red.

Bila jedna od najpoželjnijih žena

Poznate ličnosti ili pate u samoći i ne izlaze u javnost kako ne bi iznosili svoje greške ili one koje upravo sve to rade. Heder spada među prve.

Američka miljenica imala je karijeru u svojim rukama i držala je čvrsto sve do početka 21. stoljeća. Producenti je više nisu zvali, u medijima je ostala “samo” zvijezda serije “Melrose Place” i žena kojoj su zavidjele druge žene.

Ljepotica epskih razmjera

Loklir je bila udata za Tomija Lija (Tommy Lee) od kojeg se razvela 1993. godine, a onda se ponovo udala za Ričija Sambora (Richie Sambora), gitaristu Bona Džovija (Jovi).

Poslije razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

Heder Loklir

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Testovi su pokazali da je osim alkohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od droge i alkohola.

Paparaci su nedavno fotografisali Heder. Ljepotica epskih razmjera promijenila je lični opis.

Heder Loklir nikad nije željela da priča za medije o problemima koji su je snašli.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe