Nastavlja se haos zbog ljubavne afere Stanivukovića: “Ni njemu nije prijatno…”

Nakon prvobitnog saznanja da je srbijanska pjevačica Tanja Savić imala avanturu sa banjalučkim gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, kako pišu mediji, uslijedio je novi šok u porodici bh. političara.

Navodno, ovu tajnu vezu njegova porodica ne prihvata.

“Tanja i Draško su se vešto skrivali, oni su počeli da se viđaju dok je on još bio u vezi sa Kristinom s kojom je trebalo da se venča, ali ga je ona letos ostavila jer je saznala za njegovu aferu sa pevačicom. Međutim, njegova porodica, koja je inače jako imućna, nije znala da se on viđa sa Tanjom i da ga je vjerenica iz tog razloga ostavila.

Kada su mediji počeli da bruje o tome, oni su seli da sa njim razgovaraju i on tada nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se tu nešto desilo. Vrlo jasno su mu stavili do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega.

Verovatno se ljudi vode time da ona ima dvoje dece o kojima mora da brine, a i svi su upoznati sa njenim problemima sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom i ne misle da je pametno da se Draško u sve to petlja. Pri tom, na ozbiljnom je položaju da bi izlazili članci o njemu i tome kako je sa pevačicom. Trajao je dugo taj razgovor”, rekao je izvor koji poznaje gradonačelnika Banja Luke.

Dalje nastavlja:

“Ni njemu nije prijatno što mediji bruje o njemu i Tanji. On je njoj to i rekao i objasnio joj je da je najbolje da se ne vide i ne čuju jedno vreme dok se sve ne stiša. Nije bilo Tanji pravo zbog toga, nimalo, ali je rekla da poštuje njegovu odluku. Nije joj rekao da je razgovarao sa svojima i da su oni negde prelomili da se on više ne viđa s njom”.

Podsjetimo, kako su mediji pisali, zbog afere sa Savić, Stanivukovića je njegova djevojka Kristina Beronja ostavila. Oni su imali neobaveznu aferu, nakon čega ga je Kristina ostavila i otpratila sa Instagrama.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe