Nakon veoma uspješne 2019. godine, Mustafa Zulić započeo sa novim projektima za MZ Orašac

Jedan od najaktivnijih gradskih vijećnika kada su u pitanju projekti u mjesnim zajednicama je svakako Mustafa Zulić.

Mustafa je čovjek koji će podržati sve važne projekte za grad Bihać, ali se najviše bori za MZ Orašac iz koje dolazi. Nekoliko puta smo objavljivali koje je sve projekte uradio u proteklih nekoliko godina, a da to neće biti sve od ovog čovjeka, pokazuje i nedavni sastanak u Sarajevu sa Federalnim ministrom poljoprivrede Šemsudinom Dedićem koji mu je sve ove godine uveliko pomagao i koji mu je obećao i nastavak dobre saradnje i u narednom periodu.

Pored Federalnog ministarstva i općenito projekata iz Federacije koje je Mustafa obezbijedio za svoju mjesnu zajednicu, svakako se očekuju i nova sredstva za projekte kako od grada Bihaća, tako i od Vlade USK. Pojedini projekti se već nalaze na nacrtu budžeta grada Bihaća i Direkcije redionalnih cesta USK,  a Mustafa je za KRAJINA.BA portal nabrojao samo neke:

– Izgradnja nove ambulante u MZ Orašac
– Obnova OŠ Kulen Vakuf – Orašac
– Asfaltiranje puta prema Štrbačkom buku kao i rekonstrukcija ceste Dubovsko – Kulen Vakuf
– Nastavak izgradnje pješačkih staza kroz MZ Orašac

Moramo napomeniti da su mještani MZ Orašac znali prepoznati trud svog predsjednika Mustafe Zulića te su ga prije nekoliko dana nagradili sa još jednim mandatom predsjednika MZ Orašac.

Najbolji pokazatelji mog rada i zalaganja za MZ Orašac su svi ovi ljudi koji su došli i dali svoj glas upravo meni. Ovako velik odaziv mještana je neoboriv dokaz, ali i podstrek za budućnost u kojoj ću dati sve od sebe kako za MZ Orašac tako i za sve druge mjesne zajednice u Bihaću. Ovom prilikom se želim zahvaliti Šemsudinu Dediću koji je dosada podržao sve naše projekte, bihaćkom gradonačelniku Šuhretu Fazliću, kao i svim drugim osobama koje su na bilo koji način podržali neki projekat, ali i mještanima MZ Orašac koji su bili strpljivi i vjerovali u moj rad – rekao je za KRAJINA.BA portal gradski vijećnik Mustafa Zulić.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe