13.6 C
Bihać
Nedjelja, 24 Septembra, 2023

Nakon teške saobraćajne nesreće kod Teslića: Otac i mlađa kćerka priključeni na aparate

Zoran Livnjak (44) i njegova mlađa kćerka, četverogodišnja S. L. nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu pola sata prije ponoći na magistralnom putu Teslić- Banja Luka u Gornjem Buletiću, zadobili su teške povrede glave i smješteni su na UKC Banja Luka. Životno su ugroženi rekli su nam , saznali smo jutros u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

– Pacijent Zoran Livnjak hospitaliziran je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje sa teškim povredama glave zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, rekla nam je v. d. načelnika Klinike Dragana Aćića.

Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožen.

– I drugi pacijent iz ove saobraćajne nesreće, mlađa kćerka S. L. (4) je, također, zadobila teške povrede glave i smještena je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena – izjavila je dežurna anesteziologinja dr. Tatjan Bajić.

U saobraćajnoj nesreći, kada su se sudarila dva automobila, Audi A-6 kojim je upravjao Goran Bjelac i Fiat za čijim upravljačem je bio Zoran Livnjak na licu mjesta je poginula Zoranova supruga Svjetlana (36) i starija kćerka Dragana (19).

Danas će u dobojskoj bolnici biti obavjena obdukcija tijela poginulih.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe