3.4 C
Bihać
Četvrtak, 1 Decembra, 2022

NAKON ŠTO JU JE IZVRIJEĐALA ERMINA PAŠOVIĆ: Selma Bajrami tuži Željka Mitrovića i Pink

IZVORavaz.ba

-Ja, Selma Bajrami zajedno sa mojim odvjetničkim timom, radim na tome da vlasnika TV Pink Željka Mitrovića opomene Evropski sud za Ljudska prava u Strazburu, a sve u cilju kako bi se zaštitilo pravo mog maloljetnog sina.

Željko Mitrović i njegova televizija krše zakon o dozvoli klevete i kaljanja časti i ugleda, dovodeći goste u studio, da gostuju u njegovim svakojakim emisijama, kanalima i da iznose laži, klevete iz mog privatnog života, a koje mogu da naruše moj ugled, moju karijeru,a koje bi posebno mogle zadravstveno da naškode mome sinu. Ovom prilikom molim Željka Mitrovića da u budućim emisijama ne dozvoljava spominjanje mog imena, imena mog djeteta u bilo kojem kontekstu.

Ne želim ni da se ja pominjem kao javna ličnost bez moje dozvole ili dozvole moga menadžera, dakle sve šo nije zakonski dozvoljeno. Pošto sam ja, Selma Bajrami građanin Austrije, koja je u Evropi, tu živim, radim, plaćam sve zakonski donesene mjere, moje interese će da zastupa Evropski sud za Ljudska prava.

U slučaju da se opet ponovi tako neka emisija na TV Pink,a u kojoj ću ja biti pomenuta, a posebno u negativnom kontekstu ili moj uži dio porodice, bit ću primorana uzvratiti tužbom,a koju ću, ponajvljam još jednom, pokrenuti protiv produkcije, TV Pink i Željka Mitrovića – stoji u saopštenju za medije Selme Bajrami, njenog menadžemenata i advokatske kancelarije iz Austrije koja je zastupa.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe