Najobjektivniji izbor: Ovo je osam najljepših Hrvatica dosad

U 13 dosadašnjih izbora izabrano je osam najljepših Hrvatica jer vas je ljepota nekih toliko očarala da ste ih birali dvaput.

“ZA RAZLIKU od kojekakvih starih prdonja sumnjivih namjera i kriterija, ovog puta top ljestvicu najljepših kreirat će najveći i najkompetentniji žiri: hrvatski surferi. Da bi bila prva u izboru, ljepotica na Indexu ne mora ni s kim leći u krevet – mora samo biti zaista najljepša. Posjetitelji Indexa to će sigurno prepoznati”, tim smo riječima prije 13 godina pokrenuli izbor za Indexovu najljepšu Hrvaticu.

Čitatelji Indexa dobit će priliku 14. put izabrati najljepšu Hrvaticu.

U 13 dosadašnjih izbora izabrano je osam najljepših Hrvatica jer vas je ljepota nekih toliko očarala da ste ih birali dvaput.

Lista pobjednica počinje Barbarom Radulović koja je pobijedila 2007., a završava našom lanjskom pobjednicom, lijepom glumicom Tarom Thaller.

Među najljepše su se upisale i Franka Batelić (dvaput), Lana Jurčević (dvaput), Antonija Mišura Sandrić (četiri puta), Vanja Halilović, Lidija Bačić i Ecija Ivušić.

Iako u Lijepoj Našoj imamo toliko ljepotica da nam nije nikakav problem sastaviti listu, željeli bismo da i vi sudjelujete u njenom kreiranju. Vaše sugestiju su nam važne te ćemo ih prilikom kreiranja izbora uvažiti.

Razmislite do sutra kad službeno počinjemo prikupljati prijedloge.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe