16.6 C
Bihać
Utorak, 3 Oktobra, 2023

Muž Tanje Savić progovorio otvoreno o njihovom braku, ovi detalji šokirali sve

IZVORavaz.ba

Sudeći po izjavama koje je on ranije davao u medijima, može se zaključiti o kakvom profilu ličnosti je riječ. Jovančević je bez ustezanja prilikom jedne njihove svađe ispričao da im zbog dobrog se*sa brak opstaje. Da stvar bude gora, on je tako pričao u momentu kada se spekulisalo da je tuče.

– Tanja mene ne vara, niti ja nju tučem. Nema potrebe da me vara jer sam ja mašina u krevetu. Dajem joj više nego što joj treba. Prezadovoljna je mnome u tom smislu. Ne bi me valjda trpjela da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam. Volimo se svaki dan sve više – ovako je Dušan nekada govorio, a onda je dodao:

– Zlobni ljudi nam priređuju probleme. Tanja me obavještava o svemu, nikada ne bi smjela da me slaže za nešto. Ja sam za nju sve – rekao je Jovančević.

Nakon skandala koji je izbio između bračnog para 11. juna, oglasio se Jovančević, rekavši da su se Tanja i on tako dogovorili.

– Djeca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbjednosti i vraćamo se, naravno, za Beograd kada prođe sve oko korone. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze – kaže Tanjin suprug.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe