MILICI PAVLOVIĆ POZLILO U RESTORANU: Nije mogla da stoji na nogama!

IZVORavaz.ba

Mlada zvijezda Milica Pavlović otišla je na popodnevni ručak sa prijateljem, a iako je u početku uživala u suncu i kafi, u jednom trenutku joj se toliko slošilo da je morala da popije lek kako se ne bi onesvestila u kafiću.

Milica Pavlović u društvu prijatelja Nikole Bokuna došla je u jedan restoran u Beton hali i uživala u divnom vremenu. Imala je u planu da provede sunčano popodne uz reku i ujedno ruča sa drugom.

– Milica je bila super raspoložena i konstantno se smijala. Naručila je kafu i non-stop ćaskala sa prijateljem. Srdačno je pričala i sa konobarom dok su razmišljali šta da poruče za ručak – navodi izvor koji se našao na licu mjesta pa dodaje:

– U jednom trenutku primetili smo da je prijatelj sa kojim je sjedila Milica naglo počeo da pretura po stvarima i da tražio nešto, kao i da Milica ne izgleda dobro. Milica je tražila hitno čašu vode od momka koji je služio, ali pošto je u prvi mah nije čuo ona je ustala i krenula do njega. Ipak izgleda da joj je zbog naglog ustajanja bilo još gore pošto je jedva stajala na nogama – navodi izvor koji je sjedio za stolom do pjevačice i dodaje:

– Konobar je ubrzo Milici dao času vode, a ona je popila neki lijek i nastavila da se hladi. Izgledala je baš iscrpljeno u trenutku, a prijatelj ju je tjerao da popije neki voćni napitak kako bi dobila snage. Nakon toga smo načuli kako pričaju da je jako umorna i da joj se slošilo jer slabo spava.

Miličin prijatelj otkrio je zašto joj se slošilo.

– Ispričala mi je za tu situaciju u restoranu, jeste joj bilo loše zato što je već danima preumorna. Bukvalno nije sastavila normalan san tri dana jer je non-stop zauzeta oko posla – zabrinuto prepričava njen prijatelj i dodaje:

– Trenutno je u studiju i snima novu pjesmu, a kako je sušti profesionalac, daje više od 100 odsto kada radi na novim projektima. Zbog toga je svi u njenoj okolini često kritikujemo kako treba malo da popusti, ali ona prosto ne zna za drugačije. U međuvremenu je nastupala i putovala za Leskovac kod njenih, pa je maltene spojila tri dana da nije spavala i to se naravno odrazilo na njeno zdravlje.

Nakon ove situacije Milica je ozbiljno razmislila o zdravlju i riješila da da sebi oduška. Ona bi u narednom periodu mogla da priredi pravo iznenađenje svojim fanovima i snimi jedan duet nakon hita “Status kvo”. U pojedinim medijima pojavili su se navodi da bi duet mogla da snimi sa Sašom Matićem.

– Znam da Saša priprema novi album i mnogo ga volim kao osobu i kolegu i smatram da je jedan od najboljih ljudi koje sam upoznala. Ali o tom duetu koji spremam bih volela da pričam kada sve bude gotovo – poručila je Milica.

Tokom gostovanja u “Novom jutru” na Televiziji “Pink” Milica je otkrila kako je imala strah tokom snimanja scene za singl “Status kvo” u kojoj jaše konja, a ujedno se našalila pa to uporedila i sa muškarcima.

– Generalno imam strah od tih većih životinja, to je možda i odgovor na ono pitanje gdje mi je jača polovina. Imam strah od muškaraca – kroz osmijeh je šaljivo rekla Milica i nasmejala sve u studiju, pa zatim nastavila:

– U ovom slučaju sam tražila najljepšeg crnog konja i naravno da je morao da bude trkački. Imala sam poteškoće da snimim tu scenu, jedno dobra tri i po sata sam bila na njemu, a u spot je ušlo svega 30 sekundi. Tako da je bio baš nemiran.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe