Milica Todorović u suzama priznala: Dešavalo se da nemam gdje

Milica Todorović gostovala je na jednoj od srbijanskih televizija te je veći dio emisije preplakala.

Naime, puštene su joj izjave njene porodice, prvenstveno majke Jasmine, koja je govorila o teškom životu pjevačice, koja je inače iz Kruševa, u djetinjstvu.

Kako je ispričala njena majka Jasmina, dešavalo da tokom učešća u “Zvezdama Granda”, Milica nije imala gdje ni da prespava kada doputuje u Beograd.

– Dešavalo se da tri puta nedjeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gdje da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da pjeva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih željela da zapjeva na našem Trgu, jer je ona to zaslužila – rekla je majka pjevačice.

Također, kazala je kako joj je želja da ima još unučića.

– Ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke – rekla je Jasmina Todorović.

Milica nije mogla suzdržati suze.

– Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gdje. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvijek vrijedan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umijem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osjećala razne energije oko sebe i izgradila sam štit oko sebe. Počela sam sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju – rekla je, između ostalog, kroz suze Milica.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe