Milica Todorović javno prozvala Pejovića: U šoku zbog onog što je uradio!

IZVORavaz.ba

Ispričala jednu anegdotu sa svojim kolegom i dobrim prijateljem.

Ovu godinu pjevačici Milici Todorović obilježila je veza sa glumcem Petrom Strugarom, koja je pukla poslije svega nekoliko mjeseci. Milica je jednom prilikom u javnosti rekla kako joj je ta veza bila najkraća, kao i da je glumac više vremena provodio s konjima, nego s njom.

Miica je za emisiju “Premijera” rekla da najviše vremena sada poslije raskida provodi s prijateljima, kumovima, ali i sa svojim psom. Nedavno je odlučila da joj ljubimca pričuva kolega Aco Pejović, a tada se desila jedna anegdota.

Malo sam uvalila Acu Pejoviću kuče da mi čuva i zamisli ludak, da joj pršutu – otkrila je pjevačica.
Pjevačica kaže da za doček Nove 2021. godine ima zakazan nastup, ali da ne zna šta će biti s tim, s obzirom na situaciju sa koronavirusom. Ukoliko ne dođe do nastupa, Milica ima i drugi plan, pa je tako za emisiju “Premijera” otkrila s kim će dočekati Novu godinu.

Ja imam nešto zakazano, ali ja ne znam kako će se pjevati i da li će se pjevati, ali imam. Onda ću biti s kumovima, ako se ne bude radilo – priča Milica Todorović.
Todorovićeva kaže da je najbitnije da budemo srećni i zdravi u Novoj godini, a zatim je istakla da nije još uvek okitila jelku.

Kuče sam kupila, želim da budem srećna. Imam svakakvih želja, ali je najbitije da budemo zdravi, jer bez toga ne možemo ništa. Još uvijek nisam okitla jelku, okitiću je poslije ovog intervjua, prošle godine mi je baš bijedna bila jelka – dodaje pjevačica.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe