Masovna tučnjava jutros u centru grada, policajac ranjen nožem

Jedan pripadnik MUP povrijeđen je nožem i prevezen u Urgentni centar sa lakšim povredama, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Incident se dogodio u centru grada, u Kolarčevoj ulici, u 4.24 sata.

Jedan sat prije ponoći na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića automobil je oborio ženu, koja je sa povredama donjih ekstremiteta prevezena u u Urgentni centar.

Dežurala je 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 96 puta, na javnim mjestima 20 puta. Prema riječima dežurnog ljekara Hitne pomoći, bilo je puno slučajeva osoba u alkoholisanom stanju, ali nije bilo ozbiljnije povrijeđenih.

Noć je obilježio i veći broj infarkta miokarda, zbog čega su četiri pacijenta prevezena na Urgentni centar. Broj suspektnih covid pacijenata i dalje je u padu.

Kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici – najviše hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome covida, sezonskog gripa ili nazeba.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe