17 C
Bihać
Ponedjeljak, 26 Septembra, 2022

Marija Šerifović saznala ono što ju je godinama “mučilo”

Imala je veliku želju da sazna svoje porijeklo.

Pop zvijezda Marija Šerifović imala je veliku želju da sazna svoje porijeklo, pa je zbog toga uradila DNK test nakon kojeg je saznala mnogo zanimljivih informacija o sebi i svojim precima. Pjevačica u je u emisiji “Sceniranje” ispričala mnogo zanimljivih stvari koje je otkrila.

– Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam da kopam i da vidim ko su bili i šta su bili. Postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradjedova, ali saznat ću, pošto želim baš precizno da se bavim time… Čak sam nedavno i uradila jedno DNK testiranje, moje genetsko odakle sve vučem korjene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno geografski odakle potiču vaši korijeni – rekla je pjevačica.

Pjevačica je dodala da je tokom istraživanja koje je provela saznala da ima i problema s glutenom.

– Dakle, mene ima gdje me nema… Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu historiju. Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potičete – kazala je Šerifović.

spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se