22.9 C
Bihać
Utorak, 16 Augusta, 2022

Ljubavni horoskop do kraja godine: Ko će 2020. ipak pamtiti po lijepom

Drage Ribe, otpustit ćete neke brige shvaćajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Fokusirat ćete se na ono što imate. Vodolije, ravnoteža koju opet osjećate u svojoj vezi potaknut će vas na smjelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe. Sklad, dobre namjere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

U nastavku, pročitajte kratki ljubavni horoskop od 16.12. do 31.12. za sve znakove:

OVAN

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i uspoređivati to s onim što dobivate. Bit ćete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

BIK

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimat će vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako se postaviti u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

BLIZANCI

Balansirat ćete između potrebe za samoćom i poziva za druženje. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedno druženje bit će dobro, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i prehrane.

RAK

Zanemarit ćete sentimentalnost i uhvatiti se u koštac s realnošću.To će biti zdravo, a poboljšat će vaše odnose. Ono što vas trenutačno muči sročit ćete u sebi u pametan govor, no ipak ga prvo prespavajte.

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u osobnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste – prirodni, pristupačni i s vjerom u svoju vještinu diplomacije.

DJEVICA

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jest, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželjet ćete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svijet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

VAGA

Imat ćete sjajnih ideja kako osvježiti svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bit ćete sretniji. Vaši ljubavni apetiti rast će iz dana u dan.Gledat ćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

ŠKORPIJA

Osoba s kojom radite dat će sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će vam se pokušati približiti, dok ćete vi cijelo vrijeme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodit ćete se svojom intuicijom.

STRIJELAC

Najbolje ćete se osjećati u društvu. Rado ćete se družiti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo.

JARAC

Ljudi iz vaše bliže okoline navodit će vas na povećano kretanje i uspjeti stvoriti prilike za susrete s novim osobama. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umjetničkom okupljanju koje će vas potaknuti na nove ljubavne poteze.

VODOLIJA

Ravnoteža koju opet osjećate u svojoj vezi potaknut će vas na smjelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe. Sklad, dobre namjere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

RIBE

Otpustit ćete neke brige shvaćajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Fokusirat ćete se na ono što imate. Bit će to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvježiti vezu, a partner će vas više cijeniti

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se