3.4 C
Bihać
Četvrtak, 1 Decembra, 2022

Ljubav ne poznaje granice: On imao 18, a ona 41 godinu kada su se zaljubili

Jedan od kandidata za glavnu rolu u tom polubiografskom filmu o tinejdžerskim godinama Džona Lenona bio je 18-godišnji Aron Džonson (Aaron Johnson). A on, kad je na setu ugledao Sem, bio je uvjeren da će se jednog dana oženiti njom. Ali nju nije obavijestio o svojim planovima.

Tačno se sjećam trenutka kad sam je prvi put ugledao. Znam tačno što je nosila. Imala je bijelu bluzu koju još uvijek ima u ormaru, a koju obožavam – otkrio je glumac u jednom razgovoru za Harper’s Baazar.

Sem je tada imala 41 godinu, propali brak s trgovcem umjetninama i dvoje djece. Imala je i veliku želju da uspije u filmskom biznisu nakon dugogodišnje i vrlo uspješne karijere likovne umjetnice čija su djela visila u muzejima širom svijeta. Aron je dobio ulogu, a ostalo je, kažu, historija.

Iako su svi tokom snimanja primjetili snažnu hemiju između rediteljke i glavnog glumca, niko nije reagirao. Ponašali su se vrlo profesionalno. Ali kad je pala posljednja klapa, Aron je odlučio da je vrijeme da nešto učini. Obavijestio je Sem da će postati njegova supruga.

– Kad smo završili snimanje, rekao mi je da će se oženiti sa mnom. A nikad nismo bili ni na sastanku niti smo se ikad poljubili- rekla je jednom prilikom Samanta.

Zaprosio ju je tačno godinu dana od trenutka kad su se upoznali, a sudbonosno da izgovorili su 21. juna 2012. godine u Babington Hausu u Somersetu pred najužom porodicom i prijateljima. Međusobno su spojili prezimena i oboje ih promjenili u Tejlor-Džonson, a u međuvremenu su postali roditelji dvije djevojčice.

Pitaju se mnogi šta je tajna njihove veze. Ljubav, kažu. Zajedno rade sve što mogu – zajedno su i napisali scenario za film “A Million Pieces”, a u posljednjih 10 godina nisu bili odvojeni duže od dva do tri dana. Iako o svojoj intimi ne govore često u medijima niti je djele na društvenim mrežama, vrlo su posvećeni jedno drugom, a na crvenom tepihu se vidi koliko nježan odnos imaju.

I da, Sem i Aron, koji su u braku od 2012. godine, a u vezi nešto više od 11 godina, svaki dan kažu jedno drugom da se vole.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe