LJETUJE U EGIPTU! Teodora Džehverović se razgolitila, a evo ko joj pravi društvo!

Kao da sunce u Egiptu ne prži dovoljno, pjevačica Teodora Džehverović potrudila se da još više zapali masu svojim izvajanim tijelom u izazovnim pozama, uvijajući se oko novog dečka Nina Čelebića.

Naime, pjevačica je u jedno luksuzno ljetovalište na Crvenom moru otputovala upravo s njim, ali i sa bratom, njegovom vjerenicom i nekoliko drugarica, a energija i osmjeh kojim plijeni, uz savršeno oblikovano tijelo, dovoljni su da bude u centru pažnje gdje god da se pojavi.

View this post on Instagram

50 shades of summer ☀️ 📷 @shootwithkitty

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Džehverovićeva je dane na plaži i na bazenu koristila da se opusti sa novim dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem, razmjenjujući nježnosti.

Pjevačica i košarkaš nisu se odvajali jedno od drugog, osim kada bi Teodorine drugarice poželele da provedu malo vremena s njom. Tada je Tea ostavljala Ninu samog, ali ne predugo, piše alo.rs.

View this post on Instagram

hola chicos 🌞

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Čini se da mlada pjevačica i te kako uživa pored Čelebića, a kako je nedavno izjavila u jednom od svojih storija na Instagramu, veoma je zaljubljena i ne planira da prepusti svog novog dečka nekoj drugoj, znatiželjnoj djevojci.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]