Kupovao nakit za suprugu i ljubavnicu, prodavačica zamijenila poklone

IZVORavaz.ba

Prodavačica u jednoj zlatari nedavno je objavila, sada već viralan video, u kojem otkriva kako je “slučajno” razotkrila nevjernog muža koji je došao da kupi nakit za suprugu i ljubavnicu.

Zoi Roe ima preko 300.000 fanova na TikToku, a nedavno je objavila video u kom je ispričala priču o mušteriji.

– Dakle, radim u juvelirnici i danas je došao jedan stariji gospodin koji je tražio nešto za suprugu povodom godišnjice braka – ispričala je Zoi u videu koji je pogledalo preko sedam miliona korisnika.

– Poslije nekog vremena izabrao je poklon za suprugu, a ja sam ga iz pristojnosti pitala “Da li je to sve”, na šta je on rekao “Ne, to je to za nju. Ali želim da kupim još jedan poklon samo taj ću platiti drugom karticom” – ispričala je.

U Tik Toku koji traje samo jedan minut, rekla je da nije pridavala značaj ovom zahtjevu jer je pomislila da prosto nema dovoljno sredstava na prvoj kartici, ali onda je uslijedio mali šok.

– Upitao me je da li imamo nešto s natpisom “djevojka”. Pošto sam rekla da imamo zamolio me je da vidi šta sve nudimo i dodao je da to planira da pokloni ljubavnici za godišnjicu. Pošto nismo imali kesice u drugim bojama zamolio me je da na dnu jedne napišem “K” za Kristinu, suprugu, a na drugoj “L” za Lauru, ljubavnicu – rekla je Zoi ali je potom napravila dramsku pauzu i dodala:

– Sve bi se vjerovatno sjajno odvilo da nisam “slučajno” pobrkala lončiće. Slučajno sam pomiješala imena, Laura mu je zapravo žena, a ne djevojka? Ups – rekla je.

Iako je teško za povjerovati mnogi korisnici su napali tiktokerku u komentarima, govoreći da nije u redu što se umiješala u sve to.

– Svi vi koji govorite da nije trebala da se umiješa ste onaj tip ljudi koji ne bi rekli najboljem drugu da ga partner vara – napisala je jedna korisnica.

– Ovo kažem kao žena koju je muž varao, meni bi sigurno pomogao ovakav postupak razotkrivanja – napisala je druga korisnica.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe