Kristijan tokom svađe sa Sandrom Rešić otkrio: Pokojnog Ninu sam vadio iz svinjca, nema kome nije dugovao!

Kristijan Golubović udario je na Sandru Rešić, pa isprozivao njenog pokojnog oca Ninu Rešića, tvrdeći da ga je "vadio iz svinjca jer je bio u dugovima do guše".

Sve je počelo kada je momak sa vrelog asfalta počeo da provocira pjevačicu “Granda” kako se trljala o spolni organ Milana Jankovića Čorbe, poslije čega je ona skočila kao oparena i obojici uzvratila još brutalnije.

Kristijan: Ova pjevačica je patološki zaljubljena u Čorbu, on joj trljao k…c o bulju. To Tomović ne radi, on njih kao poštuje, ali Čorba je j…č, on voli da je draži.

Sandra: Čorba, za ovo što kažeš sve lažeš, za Kristijana me boli d.pe. O mene nisu trljali k…., niko nikada! Ti si jedan paćenik koji živi Kristijanov život. Bio si dobar dok nisi krenuo s njim da se družiš. Sram te bilo, Čorba, sad si ti kao mangup?! A ti Kristijane, odakle tebi pravo da se meni tako obraćaš, nemoj da mi se obraćaš više.

Čorba: Trljao sam te, svi znaju.

Kristijan: Ja sam njenog oca vukao iz svinjca. Nema kome nije dugovao pare. Bio je propalitet!

Sandra: P… mi k…., lažni mafijašu! P…. jedna, sramoto jedna, ženu kući imaš, a hvataš Aleksandru za s..e!

Pjevačica je nakon toga izletjela iz Bijele kuće i stala pored kapije, gdje je u suzama komentarisala cijelu situaciju.

– Pustite me svi na miru, ja nisam nikakva k…etina! Ja nisam neko koga će neko da spriječi u svemu! On samo laže, ništa nije preživio, on sve laže. On samo hvata klinke – zaključila je Sandra.

 

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe