17.8 C
Bihać
Subota, 1 Oktobra, 2022

Kristijan Golubović se pomirio sa bivšom suprugom, pa govorio o trudnoći djevojke Kristine

IZVORavaz.ba

Posljednjih dana u regionalnim medijima pojavila se vijest da je Kristina Spalević u drugom stanju, a tim povodom za medije se oglasio Kristijan Golubović. On je otkrio detalje njene trudnoće.

Sve u najboljem redu
Bviši zadrugar priznao je da je presretan, ali je otkrio da uz to što će po treći put postati otac u njegovom životu ima još novosti. Kristijan se pomirio sa bivšom suprugom Ivanom i sada su u korektnim odnosima, a konačno je počeo i da viđa kćerku Veru. Golubović je priznao da on priželjkuje djevojčicu, dok se Kristina nada dječaku.

– Kristina je u trećem mJesecu trudnoće, presrećni smo. Ovoga puta smo krili lijepu vijest jer smo prošli put požurili, svima rekli i onda doživeli tragediju kada smo saznali da je vanmaterična trudnoća i da je plod izgubljen. Kada smo posumnjali da je Kristina ponovo u drugom stanju, otišli smo kod ginekologa i pratili betu do 20.000. Došlo je vrijeme i za ultravuk, kada smo vidjeli srce djeteta bili smo najsrećniji, doktorica je rekla da je sve u najboljem redu i onda nam je laknulo pa smo objelodanili vijest – rekao je Golubović za Pink.rs.

Velika porodica
Na pitanje kako je kćerka Vera reagirala na vijest o Kristininoj trudnoći, Golubović je rekao:

– Što se Vere tiče, iz poštovanja prema Ivani nisam želio da obavještavam dijete o takvim stvarima – rekao je on.

Govorio je i o odnosu sa bivšom suprugom.

– Sa Ivanom sam riješio problem, u super smo odnosima i ona je saznala da čekam dijete. Ivana i ja smo kao razumni ljudi napravili dogovor, tako da sada viđam kćerku. Srećan sam što sada znam da ćemo mi biti jedna velika porodica na koji god način – otkrio je bivši zadrugar.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se