Kraj drame: Znam sad gdje mi supruga radi, a znam joj i ljubavnika

Prvo je prijavljen nestanake Aldinove supruge Rumejse. Potom je potvrđeno da je samovoljno napustila kuću, supruga i dijete. Policijska potraga je prekinuta, ali Aldinova potraga za svojom suprugom nije.

Rumejsa mu se ni danas ne želi javiti niti odgovarati na poruke.

Nakon prijave policije, i 4 dana potrage, Rumejsa sad već Mrkonjić javila se PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće.

“Zdravo, ja sam Rumejsa Delić, žena koja nije nestala i moliću vas s poštovanjem da uklonite tu vijest ili ću sve prijaviti na Sud. Jer da mi je bilo ok s njim ne bi otišla. Upravo idem u policiju. Lažna vijest i informacija o mom nestanku. Ljudi se šprdaju na nečiju muku. To je moja stvar! Ja sam dobro i imam posao, smještaj. Pošteno radim. Javila sam se policiji i obavila razgovor. Telefonski sam razgovarala sa policajcem Harisom M. iz PU Srebrenik. Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju”

Kako su prolazili dani, tako je Aldin tragao za svojom suprugom. Pronašao ju je na novom radnom mjestu sa novim ljubavnikom.

“Poručujem narodu da sam pronašao Rumejsu. Znam gdje je i uvjerio sam se kako radi kao konobarica u jednom restoranu. (Ne želim govoriti u kojem). Saznao sam da ima ljubavnika i da su u kontaktu i dalje. Pokušao sam da propričam s njom ali nije htjela.

Rekla mi je: Idi! Ne želim te vidjeti! Imam drugog i imam novi posao!

Otišao sam kući svom djetetu i obećao sebi da ću se boriti za svoje dijete i da joj nikada neću dati ni da je vidi ni da je čuje. Ostavila je mene i dijete radi drugog, radi posla koji ona voli da radi. Kad su joj važniji drugi od mene i našeg djeteta neka slobodno zaboravi na nas.

Vama hvala, i hvala svim ljudima koji su mi davali podršku i pomagali mi, kada je bilo najteže. Hvala svima od srca. ”

“Ludo te volim i patim. Znam ja sam bio kriv. Najgore mi je to što curica zove MAMA, gleda zove i traži te. Mene srce moje boli. Mati je jedna. Ja ne znam biti mati, znam biti samo otac da se borim za svoju porodicu, da joj ništa ne fali. Molim te ako gledaš ovo javi se. Evo govorim ovo pred čitavim svijetom, da pokažem da te volim. Ljubomoran sam bio, ljubomora je znak ljubavi. Sve ti opraštam” – izjavio je Aldin jučer, dok nije saznao da ima ljubavnika.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe