Kostim Lidije Bačić muku muči s njenim oblinama

IZVORavaz.ba

Lidija Bačić na svom Instagramu redovno privlači pažnju u oskudnim modnim izdanjima, a jednaka stvar se dogodi kad pjevačica objavi fotografiju u kupaćem kostimu. Fanove je i ovaj put ostavila bez daha.

Moja pojavljivanja su i u muzici odmjerena i izazovna. Služe za promociju mene i moga glasa. Nikad nisam napravila ništa više ni manje od pokazivanja dobrog izgleda u dobroj mjeri. Ali pročitala sam nedavno jednu dobru konstataciju: moje tijelo je kao Porsche, glupo je da je samo u garaži. Znači, do kraja se ne bih skinula čak ni na filmu. Postoje granice i ja na njih pazim cijelu karijeru. Zanimljivo je to da kad se Hali Beri (Halle Berry) potpuno skine i ima hrpu eksplicitnih scena, za to dobije Oskara, i to se zove umjetnost, a kad ja pored mora u ljetnoj pjesmi poziram u kupaćem kostimu, to je šokantno. Očito su glumice u boljem položaju od pjevačica, komentirala je pjevačica nedavno za hrvatske medije.

Ipak, štagod da objavi na društvenim mrežama fanovi Lidije Bačić obaspu je komplimentima. Upravo to se dogodilo i pod posljednjom objavom, a na kojoj pjevačica pozira u žutom kupaćem kostimu u džakuziju.

-Ljeto, gdje li si? –  zavapila je Lidija Bačić prije neki dan na Instagramu, a ljeto kao da je poslušalo.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe