6.5 C
Bihać
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

Kolega kosovskog policajca kojeg su ubili srpski teroristi otkrio detalje: Napali su nas na okrutan i podmukao način

Fahru Šalja, pripadnik kosovske policije, koji je u vrijeme napada bio sa ubijenim policajcem Afrimom Bunjakuom, iznio je detalje o tome kako se slučaj desio.

On je na svom Facebook profilu napisao da su ih napali na podmukao način.

On je izrazio saučešće porodici ubijenog policajca.

“Naš kolega narednik Afrim Bunjaku bio je izuzetan čovjek, snažnog karaktera i nepokolebljive posvećenosti svojoj dužnosti. Posvećeno je radio u svojoj kancelariji i napravio pravu razliku u našoj zajednici i životima drugih.

Sjećanja sa njim su beskrajna, od radosnih trenutaka profesionalne saradnje do ličnih sjećanja podijeljenih s njim tokom našeg zajedničkog putovanja. Bio je pravi prijatelj i veliki kolega.
Njegovo ubistvo je veliki gubitak za njegovu porodicu, kolege i celu zajednicu. Izražavamo solidarnost njegovoj porodici i najtoplijim osjećajima saučešća.
Vjerujemo u pravdu i nadamo se da će odgovorni za ovaj užasan čin biti pronađeni i privedeni pred zakon. Sjećanje na mog kolegu narednika Afrima Bunjakua će i dalje biti izvor inspiracije svima nama koji osjećamo odgovornost da nastavimo svoju službenu dužnost sa integritetom i posvećenošću.

Da se uvijek sjećamo i odajemo počast njegovom ogromnom doprinosu našim životima i našoj službenoj dužnosti. Mnogo će nam nedostajati i sjećanje na njega će vječno živjeti u našim srcima”, napisao je on.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe