6.9 C
Bihać
Nedjelja, 4 Decembra, 2022

Koalicija “Vrijeme je” predala listu – Nijaz Kadirić zajednički kandidat za načelnika Sanskog Mosta

Sudeći prema dogovoru stranaka koje su formirale Koaliciju “Vrijeme je” i onih koje će podržati zajedničkog kandidata za načelnika u ovoj krajiškoj općini, Nijaza Kadirića, aktuelnog ministra privrede u Vladi USK i predsjednika Kantonalnog odbora Nezavisnog bloka, sasvim je izvjesno da će Sanski Most nakon dužeg perioda vladavine SDA, preuzeti drugi profil i politika.

Koalicija “VRIJEME JE” (SDP, A-SDA, NS, SBiH, NiP i NB) predala je juče prijavu CIK-u za zajednički nastup na lokalnim izborima za poziciju načelnika općine Sanski Most.

Ovlašteni predstavnik Koalicije” VRIJEME JE”, Nijaz Kadirić, predao je prijavu CIK-u za registraciju ove koalicije za lokalne izbore.

Nakon ovjere zajedničkog kandidata, Koalicija će održati press konferenciju na kojoj će biti prezentirana Platforma zajedničkog djelovanja u mandatu 2020 – 2024. godina.

Platforma tretira sve oblasti razvoja Sanskog Mosta i biće ponuđena građanima Sanskog Mosta kroz javnu prezentaciju.

Iz Koalicije su najavili dodatnu podršku za kandidaturu zajedničkog načelnika i od drugih stranaka koje formalno nisu u Koaliciji, ali i organizacija civilnog društva, nevladinih organizacija i udruženja građana koja djeluju u ovom gradu.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe