19.7 C
Bihać
Četvrtak, 30 Juna, 2022

Kim dobija jezive prijetnje, traži policijsku zaštitu: Umrijet ćeš sljedećeg vikenda

IZVORavaz.ba

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) zatražila je policijsku zaštitu za svoju porodicu nakon što joj je progonitelj poslao više od 30 uvrijedljivih pisama u kojim prijeti njoj i Pitu Dejvidsonu (Pete Davidson).

Naime, Kim je za “The Blast” priznala sve o teškoj emotivno krizi u kojoj se nalazi nakon što joj je nepoznati čovjek prijetio da će ubiti nju i Pita.

Progonitelj je navodno rijaliti zvijezdi pisao prijeteća pisma u kojima je tvrdio da će poslati bombu u njen poslovni prostor.

– Pit mora i umrijet će ovog vikenda, a ti sljedećeg vikenda – pisalo je u jednom od 30 pisama koja su navodno stigla starleti.

U pravnim dokumentima do kojih je došao “The Blast”, Kim je govorila o teškoj emotivnoj krizi koju joj je neimenovani muškarac prouzrokovao. Ona je spomenula uznemirujuće seksualne prijetnje koje je muškarac iznio u svojim pismima, te je detaljno opisala jedan slučaj u kojem je dobila prijetnju bombom.

Kim je ovog mjeseca podnijela zahtjev za zabranu prilaska tom muškarcu, a njena izjava objašnjava kako zastrašujuća situacija utiče na njenu psihu. Kim je izjavila da se nikada nije srela niti komunicirala s tim muškarcem i da s njim “nema nikakav odnos”.

Rijaliti zvijezda je dodala da je taj muškarac nekako uspio da dođe do njene kućne adrese, te ju je to još više uznemerilo.

– Nema apsolutno nikakvog razloga ili legitimne svrhe da me kontaktira. U više pisama prijetio mi je da će me ubiti. Iznio je brojne lažne i užasne tvrdnje o meni i mojim intimnim odnosima. Takođe je u svojim pismima iznio uznemirujuće seksualne reference o meni – rekla je Kim.

Kim je dodala da je pisana prijetnja stigla i u njen poslovni prostor.

– 25. aprila 2022. upućena je pisana prijetnja bombom mom poslovnom prostoru. Obaviještena sam da je moje privatno obezbjeđenje analiziralo pisanu prijetnju bombom i pronašlo niz sličnosti između prijetnje iz prethodnih pisama” – ispričala je Kim o dodala:

– Trpila sam i trpim tešku emotivnu krizu. Bojim se za sopstvenu sigurnost, bojim za sigurnost onih koji su mi bliski, moje porodice i drugih na mom radnom mjestu.

Rijaliti zvijezda smatra da zabrana prilaska neće biti dovoljna da spriječi muškarca koji joj prijeti, te misli da će pokušati da je povrijedi ili čak ubije.

– Zabrinuta sam zbog zabrane prilaska, on će nastaviti da šalje svoje prijetnje i pokušaće fizički da me povrijedi ili čak ubije – rekla je Kim.

Progonitelj je upozorio Kim da je ona na njegovom “spisku za napad” i da “mora uskoro da umre”. Jedno pismo je glasilo:

– Usljed vašeg posljednjeg postupka, stavio sam vas na svoju “hit listu”. Ako te ikada vidim u Njujorku ili tvog momka u Los Anđelesu, izvršit ću to tog dana – Nastavio je i dodao: “Pit mora i umrijet će ovog vikenda, a ti sljedećeg vikenda.”

“Nije jasno na koju se “nedavnu akciju” pismo odnosilo, ali sudija u Los Anđelesu naložio je donošenje privremene mjere zabrane pristupa, koja će spiječiti muškarca da na bilo koji način kontaktira Kim ili Pita ili da dođe na 50 metara do nje ili njene kuće. Ročište za dugotrajniju zabranu prilaska zakazano je za 13. juna.”

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se