18.3 C
Bihać
Utorak, 3 Oktobra, 2023

Karleuša joj posvetila pjesmu: Zbog njene smrti i danas mnogi plaču

Dana 16. marta 2010. godine pronađena je mrtva u svom stanu u Beogradu, a pored nje se nalazilo tijelo njenog deset godina mlađeg dečka.

IZVORavaz.ba

Slike iz djetinjstva privlače veliku pažnju vjerovatno zbog toga što najveće zvijezde izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Djevojčica sa slike imala je izuzetne vokalne sposobnosti, a osim talenta za muziku, posjedovala je izuzetan dar za igru i javni nastup.

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu gdje je završila osnovnu i srednju ekonomsku školu. Karijeru je započela kao plesačica u diskotekama, a potom je postala članica grupe “The Duck”.

Dana 16. marta 2010. godine pronađena je mrtva u svom stanu u Beogradu, a pored nje se nalazilo tijelo njenog deset godina mlađeg dečka Filipa Kapisode.

Policijskim izvještajem utvrđeno je da je Filip usmrtio nju, a potom i sebe.

O njenom odnosu sa Jelenom Karleušom se dosta pričalo i pisalo, a istina je tek kasnije izašla na vidjelo.

– Danas se navršava 4 godine od njenog svirepog ubistva. Ona me nije voljela, to je godinama pokazivala javno. Nikada nisam uzvratila na uvrede jer sam uvijek u njoj vidjela izmanipulisanu dušu djeteta – izjavila je tada Jelena.

A onda je u jednoj od njenih posljednjih TV emisija gdje se pojavila rekla nešto što me je dirnulo: “Kupila sam karte za Karleušin koncert i jedva čekam da idem.” To me je začudilo. Malo poslije toga je ubijena.

– Na mom koncertu u Areni, koji je ubrzo uslijedio, posvetila sam joj pjesmu “Ko ovu dramu režira”. Da se ne zaboravi najljepša žena koja je živjela na ovim prostorima – napisala je tada JK na društvenim mrežama.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe