7.9 C
Bihać
Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023

Kantonalna bolnica “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću dobila novi krov

Na Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” uspješno je završena rekonstrukcija i zamjena krova. Ovaj posao je veoma bitan za najveću zdravstvenu ustanovu u Unsko-sanskom kantonu i u narednom periodu Uprava će nastaviti da radi na stvaranju još boljih uvjeta za sve pacijente i medicinsko osoblje.

– Ovo nam je bio veoma bitan projekat za druge planove u mjesecima pred nama. Rekonstrukciju i zamjenu krova profesionalno je izvela firma Limometal iz Cazina i ispoštovali su sve rokove. Moramo stvarno pohvaliti njihov angažman. Čak su u dogovoru s našim nadzornim organima uradili neke stvari koje nisu bile u projektu koji je bio vrijedan skoro 60.000 KM – kazao je direktor Kantonalne bolnice u Bihaću Hajrudin Havić.

Navodi se da su do sada pokrili sve objekte te da će u narednom periodu napraviti još bolje uvjete u odjelu za neuropsihijatriju, a radove će finansirati Američka ambasada u našoj zemlji.

– Nakon toga, na svim objektima na bolnici bit će postavljeni solarni paneli, tako da ćemo imati toplu vodu i istovremeno štediti struju. U toku je i rekonstrukcija vešeraja i kuhinje – rekao je Havić.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe