5.1 C
Bihać
Nedjelja, 10 Decembra, 2023

KAKO DA SVOJ POSAO IZVUČETE IZ KRIZE? BusinessAcademy poklanja besplatan kurs koji vam može pomoći u tome

Borba protiv pandemije koronavirusa i dalje traje i gotovo da nema sfere u kojoj ne ostavlja svoj trag, a posljedice po ekonomiju su naročito teške. Većinu kompanija je već zahvatila ekonomska kriza, a zbog velikog finansijskog deficita, za mnoge kompanije i mala preduzeća najavljena je i obustava daljeg rada.

U ovom periodu pokazalo se da je važnije nego ikad prije znati kako se upravlja poslovanjem uslijed krize i da oni koji donose ispravne odluke u teškim vremenima jedini imaju šansu za uspjeh.

A kako bi što više ljudi steklo znanja koja će im pomoći da zaštite svoje poslovanje, BusinessAcademy je odlučila da ove nedjelje svim zainteresovanima pokloni besplatan online kurs Krizni menadžment.

Prijavite se za besplatan online kurs Krizni menadžment

Bez obzira na to kojim se poslom bavite i da li je vaše poslovanje zahvatila kriza, ne dozvolite da se sa njom suočite ili je dočekate nespremni. Kriza može da se javi u mnogo oblika i u svakom biznisu, a da biste uspjeli da otklonite opasnost od zatvaranja kompanije ili prekretnice u karijeri – potrebno je da preduzmete stručne korake.

Znanja iz oblasti kriznog menadžmenta pomoći će vam da na što efikasniji način sopstvenu kompaniju ili kompaniju za koju radite usmjerite ka prevazilaženju krizne situacije i vratite poslovanje u regularne tokove.

Na ovom kursu kroz praktične primjere savladaćete sve pojmove koji su vam neophodni kako biste sami mogli da se izborite sa krizom posla. Saznaćete kako se formira tim za krizne situacije i kako se pravi plan za dugoročno rješavanje kriznih problema. Ujedno ćete se upoznati sa pojmom rizika i sa njegovom ulogom u okviru kriznog menadžmenta.

Kurs traje 30 dana i mogu da se prijave svi zainteresovani. Potrebno je samo da svoju prijavu pošaljete preko ove stranice.

Pozovite svoje prijatelje i kolege da vam se pridruže u učenju

Ako znate nekoga kome bi ovaj kurs pomogao da prevaziđe trenutnu situaciju, možete ga pozvati da vam se priduži u učenju i pravljenju plana za upravljanje kriznom situacijom. Pozovite ga da posjeti ovu stranicu i da se prijavi. Na društvenim mrežama možete koristiti hashtag #ostanikodkuće da raširite vijest o besplatnim kursevima.

BusinessAcademy svake nedjelje dodjeljuje BESPLATNE online kurseve

BusinessAcademy se postarala za to da period koji dolazi dočekate spremni – svake nedjelje besplatno će vam dodjeljivati online kurseve koji se izučavaju na ovoj obrazovnoj ustanovi. Kursevi koje BusinessAcademy poklanja spadaju u oblasti za usavršavanje poslovnih vještina, koje polaznici ove ustanove već dugi niz godina odlično naplaćuju.

Pohađanjem besplatnih profesionalnih kurseva nadogradićete svoje poslovne vještine i dokazati da ste spremni da unaprijedite svoju karijeru. A da steknete nova znanja i pripremite se za pronalazak novog posla, svoje usavršavanje možete nastaviti na nekom od naprednih jednogodišnjih programa na BusinessAcademy. Na kraju školovanja dobijate i odgovarajući certifikat i stručna zvanja priznata u zemlji i inostranstvu.

Ne propustite svoju priliku – prijavite se za besplatne online kurseve na BusinessAcademy i počnite sa učenjem odmah.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe