Jovana Jeremić za “Avaz”: Bosanci vole jake žene

IZVORavaz.ba

Srbijanska voditeljica Jovana Jeremić je izabrala Sarajevo za svoj odmor i predah od posla. Tom prilikom je za “Dnevni avaz” istakla da u Sarajevu uživa, jer kako kaže Sarajlije imaju dušu.

– Ovo mi je četvrti put da sam u Sarajevu. Jako ga volim jer ima dušu i shvatila sam da svi ljudi koje ja beskrajno volim su Sarajlije. Pripadam ovim ljudima ovdje, niko se ne folira i ne glumi nešto, a nisu zaboravili da vrednuju dobrog čovjeka – izjavila je Jeremić za “Avaz”.

Ekipa Dnevnog avaza se sa ovom poznatom voditeljicom sastala u hotelu Radon Plaza, te nam je tom prilikom istakla šta znači za nju idealan muškarac, ali i šta je to što svaka žena treba da ima.

– Nisam bila sa Sarajlijom u vezi, sa Crnogorcima jesam, ali to ne znači da neću biti sa nekim odavde. Razumijem ovaj kraj i volim ga. Često sam ovdje, kada se umorim u Beogradu bježim ovdje. Osjećam se bezbjedno. Bosanci vole jake žene, kao što sam ja – istakla je Jeremić.

Također je izjavila da nije dovoljna samo ljubav.

– Muškarac mora biti ostvaren u svakom pogledu, emotivno i materijalno. Mora znati da prati ženu i da odvoji privatno od poslovnog – ističe Jeremić za “Avaz”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe