Jedva čekaju da prođe: Ovi znakovi baš nemaju sreće u 2020.

Ova godina nije bila dobra ni za koga, ali, ako je vjerovati astrologiji, nekim ljudima je ipak bilo teže.

Najnesretnija tri horoskopska znaka ove godine jedva čekaju da 2021. da dođe što pre.

Vaga

Ova godina nije bila dobra prema Vagama i one bi trebalo da izbegavaju bilo kakve rizike jer je velika vjerovatnoća da će ishod biti nepovoljan za njih. Ove godine nemaju sreće ni u ljubavi, pa bi trebalo oprezno da stupaju u odnose i dobro da paze kome vjeruju, piše zena.blic.rs.

Rak

Ova godina za Rakove nije bila, niti će biti, lagana. Ništa im ne ide od ruke i svi projekti im uglavnom završavaju neuspjehom. Ljudi oko njih neprestano pokušavaju da ih spuste i otežaju im svakodnevicu, kao da im već i samima nije dovoljno teško. Ovaj znak bi trebalo da izbjegava upuštanje u rizična finansijka ulaganja i ne bi trebalo da vjeruje baš svakome.

Ovan

Ovan je jedan od najnesrećnijih horoskopskih znakova. Stalno se oseća kao da ne može da pronađe izlaz iz teške situacije i kao da se sve oko njega urušava. Svaki korak koji Ovan napravi u 2020. godini dovodi ga do sve veće nestabilnosti. Trebalo bi da da prestane da teži velikim promenama i da se odmori od svega, kako bi razbistrio um i hrabro krenuo u sljedeću godinu.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe