Jedinstvo poraženo od Rudar Prijedora

Crveno-bijeli nalaze se petnaestak dana u trenažnom procesu i spremaju se za novu sezonu 1. lige FBiH, a jučer su odigrali i prvu pripremnu utakmicu protiv Rudar Prijedora.

Kao gosti Bišćani su na kraju poraženi rezultatom 2:0, a oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu. U 49. i 51. golove je postigao Demir Jakupović koji se u Rudar Prijedor vratio nakon epizode u Borcu.

Cilj trenera obje momčadi bio je da testiraju sve igrače koje imaju na raspolaganju i dobiju dodatan uvid u igrački kadar, tako da je rezultat bio u potpuno drugom planu.

Naredna pripremna utakmica je na rasporedu u subotu 18.07.2020. a protivnik crveno bijelih još nije poznat, dok je za 25.07. 2020.(subota) zakazana prijateljska utakmica u Bihaću sa ekipom FK Sloboda Bos.Novi/Novi Grad.

FK RUDAR: Topolovic, Maric, Pekija, Danilovic, Zekanovic, Milicevic, Marmat, Burazor, Jakupovic, Rastoka, Jacimovic.

NK JEDINSTVO: Willian, Koprivica, Kladar, Borovčanin, Hadrović, Kremenović, Mujagić, Puce, Becirbašić, Galin, Ibrišimović .

NK JEDINSTVO: Muaratspahić (Badić), Devedžić, Šušnjar, Hadžić, Hadrović, Bešagić, Čavkić, Kurić, Bosnić, Mujagić, Haračić.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe