22.2 C
Bihać
Srijeda, 6 Jula, 2022

Jedinstvena prilika za maturante: Besplatan online kurs programiranja na ITAcademy

Stečena znanja i zvaničan certifikat o završenom kursu maturantima će otvoriti nove mogućnosti za dalje usavršavanje i približiće ih informacionim tehnologijama – najperspektivnijoj oblasti današnjice i budućnosti.

Prijavite se što prije! Broj slobodnih mjesta je ograničen

Ako uskoro završavate srednju školu i želite da zakoračite u svijet IT-ja, prijavite se za online besplatan kurs programiranja putem ovog linka i započnite svoj put ka najtraženijem zanimanju.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, ne propustite ovu jedinstvenu priliku da obezbijedite svoje mjesto na vrijeme i da se upoznate sa osnovama programiranja, i to pohađajući kurs online.

Zašto je IT idealna oblast za vas?

Za sve maturante slijedi period u kojem moraju da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje. Da bi im olakšala odluku, ITAcademy organizuje ovaj besplatan kurs online, kako bi se svi zainteresovani pridružili i prepoznali IT oblast u kojoj su najbolji.

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. Zato u IT-ju danas ima dovoljno slobodnih radnih mjesta, a vi ćete znanja i vještine koje steknete u nekoj od IT oblasti moći da primijenite već pri svom prvom zaposlenju. Osim zagarantovane uspješne karijere, programeri se mogu pohvaliti i visokom zaradom. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve, bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Do IT vještina i zvaničnih certifikata učenjem online

Dobra vijest je da, ukoliko ne živite u Sarajevu ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve IT vještine i certifikate obezbijeđene na ITAcademy možete steći i učenjem na daljinu, preko interneta. Znanje koje dobijate učeći na daljinu, putem jedinstvene e-Learning tehnologije, visoko je stručno, a zvanja su priznata širom svijeta.

Sada je pravo vrijeme da pohađanjem ovog besplatnog online kursa isprobate kako izgleda učenje od kuće, ili gdje god da se nalazite, i da izaberete svoju idealnu IT oblast koja garantuje sigurnu budućnost.

Online kurs programiranja odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će lekcije biti fokusirane isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje omogućavaju savladavanje HTML & CSS tehnologija i sticanje certifikata o uspješno završenom kursu. Poznavanje HTML-a omogućiće polaznicima da samostalno postave temelje sajta, dok će u CSS-u moći da uređuju njegov vizuelni izgled.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete svoju IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a. Osim praktičnih vještina, možete dobiti i prestižne internacionalne certifikate, koji su potvrda vašeg znanja i stručnosti.

Zato ne propustite priliku da pomoću ovog kursa zakoračite u svijet programiranja i prepoznate da li je upravo programiranje ili neka od navedenih IT oblasti idealna za vas. Potrebno je da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Iskoristite priliku i prijavite se besplatno ovdje.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se