Je li Kristijana Golubovića ostavila žena: Uputio joj poruku

Malo me je ganulo što mi se Ivana nije obratila

IZVORavaz.ba

Nakon što za Novu godinu nije dobio novogodišnju čestitku od supruge i kćerke u rijalitiju Zadruga, Kristijan Golubović, čovjek koji slovi za prvu zvijezdu ovog programa, pomislio je da ga je supruga možda ostavila. Vidno razočaran i utučen on joj je pročitao pismo.

– Malo me je ganulo što mi se Ivana nije obratila, zbog k*rvica, ljuta je. Ona ne može to da shvati, dosta se ljuti na mene zbog toga, ja sam i u rijalitiju imao sa raznim ženama i različitog morala, tako i kontakte i ovo i ono, ali nikada konačno nisam uprskao, ali za Ivanu je to jako teško i da se javim nekoj takvoj na ulici. Ja joj se izvinjavam ako nešto nije u redu, ali ona treba i meni da se izvini i da mi pošalje čestitku za Božić, bar od djeteta, ako ona ne želi da bude sa mnom, onda da vidim kako dijete crta i piše, da vidim da li to ima na mene. Ako ti ja ne valjam, ovo je loš način da ti mene kažnjavaš… Lazare, znam da si se solidarisao sa Ivaninim nejavljanjem, da se pita Vera, sigurno bi se javila, poljubila bi me, došla bi. Ja sam navikao da i preko tvoje majke, na neki način… Ja sam sinoć pisao neke misli kako mi padalo na pamet – rekao je Kristijan i pročitao svoje misli koje je zapisao, budući da mu je na današnji dan preminula majka.

– Nekad neko polako prestaje da bude moj, danas se slavi svuda u svijetu, a u mom srcu duša tuguje za majkom. Gdje sam ja to? Kada su ovde ljudi loše, srca tvrdog… Krenem sa pjesmom, osmjehom mi se tuge sjeti, danas da je umrla moja mati, rekao je Golubović.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe