Javnost u BiH zgrožena! Zarobili su i silovali vojnog invalida, jedan je preminuo, a druga dva u zatvoru

GR0ZNA priča koja je Š0KIRALA regiju prošle godine konačno je dobila svoj tu**lačko-sudski epilog, a čije detalje naš portal ekskluzivno otkriva.

Radi se o 0TMICI i SIL0VANJU V0JN0G INVALIDA iz Tuzle, kojeg su trojica muškaraca bukvalno ZAR0BILA u kući u Odžaku, gdje su se nad njim seksualnoalno iživljavali!

Kako nam je potvrdila potupajuća tužiteljica u ovom predmetu, slučaj je u triler završnici dodatno ZAK0MPLICIRAN, jer je prvooptuženi u ovom predmetu N.B. pred kraj istrage preminuo, te je u odnosu na njega istraga ZATV0RENA, ali su druga dvojica optužena.

Naime, protiv njih je nadležni sud potvrdio optužnicu te se očekuje skori početak glavnog slučaja. Tužiteljica nam je potvrdila da su optuženima produžene mjere zabrane, a koje se tiču napuštanja mjesta prebivališta te apsolutne zabrane prilaska žrttvi te bilo kakvog kontakta s njim.

Prema detaljima optužnice do kojih je došao naš portal V0JNI INVALID prošao je TEŠKU G0LG0TU od kojih se ledi krv u žilama, jer je preživio GR0ZNE stvari.

Prema navodima optužnice muškarac je N. B upoznao na jednoj od B0LNICA UKC-a Tuzla. Na njegov poziv, 11. novembra 2019. krenuo je u goste kod njega u Odžak ne sluteći šta će doživjeti. Po njega je došao čovjek kojeg je poslao N. B., a u autmobilu je, prema iskazu žrtve, vidio razne tablete i pištolj.

Kada je doveden u Odžak, oni su tražili da isključi mobitel, a on je uspio krišom poslati poruku supruzi da ga “spašava”. Nakon isključivanja mobitela, trojica muškaraca počela su se ljubiti i dirati po gentalijama. A kazali su Tuzlaku da će i on to morati raditi.
Odveli su ga u podrum, gdje su ga vezali. Tukli su ga i iživljavali se tjerajući ga na seks.

Tuzlak je bio faktički R0B trojice muškaraca. Iživljavanje je trajalo tri dana. Četvrti dan u krvavoj odjeći su ga istjerali vani. Pomoć je zatražio od prvih komšija, ali oni nisu htjeli ili smjeli da mu pomognu. Nasreću, naišao je neki čovjek koji ga je prevezao do Tuzle, nakon čega je u UKC-u proveo 23 dana.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe