Ivana se opet skinula: Servirala nikad bliži pogled na stražnjicu

Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video?, pitala je pratitelje te je guzu opet ‘servirala’ u crnim tangicama, a u jednom trenutku je twerkala jako blizu kamere

Kada se najstrastvenija navijačica Ivana Knöll (27) početkom svibnja skinula u tangice i pozirala na splitskoj plaži, nije mogla ni slutiti da će dobiti fotografiju s najviše lajkova dosad.

Objavu je ‘podržalo’ preko 30.000 zaluđenih obožavatelja, čime se Ivana sad pohvalila na društvenoj mreži. Objavila je video koji je nastao isti dan kao i ‘vruća’ fotografija.

Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video? – pitala je Knöll pratitelje te je guzu opet ‘servirala’ u crnim tangicama, a u jednom trenutku je twerkala jako blizu kamere pa su pratitelji itekako mogli uživati u pogledu na osebujnu stražnjicu.

Čini se kako će navijačica dobiti preglede koje je tražila, s obzirom na to da je video zasad otvorilo preko 50.000 fanova.

Predivno, sexy, prelijepa guza, ljepotice imaš savršeno zgodno sexy tijelo za čistu desetku, prava si mačka – napisao je oduševljeni pratitelj.

Prije nego što je provocirala fanove, Ivana je otputovala na nepoznatu lokaciju te je odsjela u luksuznoj rezidenciji, čime se također pohvalila na Instagramu.

Napokon ću letjeti, uzbuđenje na maksimum – napisala je na društvenoj mreži.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]