24.2 C
Bihać
Četvrtak, 26 Maja, 2022

Igrači Dinama odbili dati izjave atraktivnoj voditeljici

Mirta je svom sagovorniku Jošku Španjiću rekla kako su igrači Dinama dobili poziv za gostovanje, ali se nisu odazvali.

– Pozvani su i igrači Dinama, ali eto, nisu bili raspoloženi za gostovanje u studiju. Malo to i čudi s obzirom na rezultat – rekla je Mirta.

– Čudi i malo je nekorektno – rekao je Španjić, a Mirta je dodala:

– Uvijek su u studiju igrači obje momčadi jer je to profesionalno, i svi se odazovu, pobijedili ili izgubili. No igrači Dinama nisu došli…

– Vrlo nekorektno, nisam se nadao tome – rekao je Španjić.

Nakon ove izjave atraktivne Mirte, oglasili su se i iz Dinama.

– Dinamo ima obavezu prema nositelju TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji to često eskiviraju. Ovdje je riječ o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Evropi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju prije utakmice, a ne da ih se navlači za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda naučiti s vremenom – poručili su iz Dina,a.

Ubrzo je stigao i odgovor Hajduka.

– Moramo demantirati navode glasnogovornika Dinama koji je izjavio da se igrače potezalo za rukav nakon utakmice. Glasnogovornika Dinama se pitalo želi li da njegovi igrači sudjeluju u Hajdukovoj emisiji na što je on odgovorio: “Ne biste ni vi došli u našu emisiju”. Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima dala prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu press službe ili glasnogovornika gostujućeg kluba, a tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo – naveli su iz Hajduka.

Izvor: avaz.ba

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se