21.9 C
Bihać
Petak, 19 Augusta, 2022

IAKO JE TREBALO BITI BEZAZLENO: Milica Todorović operisana u Istanbulu

Bio je to veoma težak hirurški poduhvat koji je trajao četiri sata kada joj je odstranjena devijacija, paljena sluzokoža nosa

Operativni zahvat kojem se nedavno podvrgla Milica Todorović svi smatraju kao jednu od bezazlenih operacija. Onda je ona pojasnila da je to zahtjevan i veoma težak hirurški poduhvat koji je trajao četiri sata kada joj je odstranjena devijacija, paljena sluzokoža nosa koja je oštećena od dugogodišnje upotrebe kapi za nos.

Kapi je upotrebljavala da bi mogla da diše i da joj je mnogo smetalo pa joj je to bila najlakša varijanta koja je bila zapravo jedna vrsta droge. Operisala se u Istanbulu uz svesrdnu pomoć i preporuku Emine Jahović kojoj je prezahvalna jer je konačno prodisala. Sada, veli Milica, živi kao i mnogi pjevači koji su utrošili kreditni novac za stanove i pokućstvo.

Ona je u elitnom dijelu Beograda kupila veći stan, opremila ga a kredit sada redovno otplaćuje od ušteđevine, a isto tako plaća svoje muzičare koji nigdje ne rade a ne bi željela da ih izgubi.

-Nećemo umrijeti, ima hljeba – kaže Milica ali isto tako kroz šalu dodaje da je njen kum Stevan Anđelković kriv jer je nagovorio da kupi stan blizu njega. Važno je da se obaveze izmiruju, zaključila je Milica.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se