17.3 C
Bihać
Subota, 23 Septembra, 2023

Hrvatska teniserka šokirala svijet: Igračice spavaju s direktorima turnira

IZVORAvaz.ba

Tenis je jedan od onih sportova koji je poznat po velikom glamuru, ali je taj glamur usko povezan samo s najboljim teniserima svijeta. Kada se malo zagrebe ispod površine i analiziraju priče slabije rangiranih igrača i igračica, lako je shvatiti koliko je tenis, ustvari, težak i brutalan sport.

No, ono što je ispričala hrvatska teniserka Mariana Dražić, šokiralo je cijeli sportski svijet. Ona je iz prvog ugla prenijela utiske nakon diskriminacije s kojom se suočavala, što je, uistinu, šokantno.

– Bila sam na turniru sa prijateljicom i s njom dijelila sobu, kako to ide zbog troškova. No, tokom turnira, otkrila sam da dosta igračica voli isti spol, što je bilo u slučaju moje prijateljice. Ja sam to odobravala i nisam imala ništa protiv toga, ali ušla sam, ne znajući, u ljubavni trougao, jer je moja prijateljica htjela napraviti ljubomornom svoju bivšu djevojku, koja je na taj turnir došla s novom djevojkom – započela je priču Mariana.

Potom je nastavila svoju priču.

– U lobiju hotela, naprimjer, jedna me je djevojka dodirivala po koljenu, po kosi, sjela je na mene, što je meni bilo neprijatno i rekla sam joj da to ne radi. Ispalo je kasnije veće s*anje, jer su se sve te lezbijke udružile protiv mene. Kad sam igrala svoj meč, njih 15 iz ljubomore je došlo na tribine i navijalo protiv mene, pljeskalo, glasno pričalo. Bilo mi je stvarno neprijatno i uzela sam sobu samo za sebe. Imala sam i nervni slom – rekla je hrvatska teniserka.

Zatim je otkrila ono što je posebno šokiralo mnoge.

– U teniskim krugovima sve se brzo sazna pa tako i da dosta igračica, kako bi osigurale sebi lakši put prema uspjehu, spavaju s direktorima nekih turnira ili se prave da su njihove djevojke pa im osiguraju pozivnicu ili daju besplatan smještaj, što je odvratno. Meni, srećom, takve ponude nisu stigle – istaknula je Mariana Dražić.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe