Holivudski glumac odbija da upozna svoju trogodišnju kćerku

IZVORavaz.ba

Holivudski glumac Oven Vilson (Owen Wilson) slovi kao jedan od najsimpatičnijih i najzabavnijih u svijetu filma, no jedan detalj iz privatnog života njegovi fanovi ne mogu shvatiti i pitaju se kako može biti tako hladnokrvan.

Naime, 52-godišnji Oven odbija upoznati vlastitu kćerku Lajlu (Lyla) koju je dobio s bivšom djevojkom Varuni Vongsvirats (Varunie Vongsvirates), a prema pisanju “Daily Maila” nikada s njom nije ostvario nikakav kontakt, dok s 10-godišnjim sinom Robertom i 7-godišnjim Finom (Finn) koje je dobio s dvije različite žene komunicira sasvim normalno i uobičajeno.

-Nažalost, nikada je nije upoznao, potvrdila je Varuni za “Daily Mail”.

Varuni i Oven bili su zajedno pet godina prije nego je romansi došao kraj

Varuni je ovih dana na društvenim mrežama objavila fotografiju malene Lajle i to povodom njenog trećeg rođendana, a mnogi su odmah komentirali kako neodoljivo nalikuje na slavnog oca.

Ona je prije dvije godine u intervjuu potvrdila kako je preklinjala Ovena da se uključi u kćerkin život, ali on je to odbio, štaviše nikada je nije poželio niti upoznati.

-Pomaže finansijski, ali nikada se nije samo o tome radilo. Lajla treba oca. Ironično je kako u filmovima glumi uloge brižnih očeva, a nikada nije sreo vlastitu kćerku, zaključila je Varuni.

Jedan od posljednjih filmova koje je snimio, a u kojima glumi oca je “Wonder” iz 2017. godine, a najnoviji film “Marry Me” snimio je s Dženifer Lopez (Jennifer) i njegova se premijera očekuje u februaru 2022. godine.

Varuni i Oven bili su zajedno pet godina prije nego je romansi došao kraj, a 2018. godine podvrgnuo se testu očinstva koji je pokazao kako je on zaista otac njihove kćerke.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe