HOĆE LI BITI SRCA KAMENOG? Trudna Luna ima samo jednu molbu za Anabelu

Luna Đogani iznenadila je sve kada je objelodanila da će ona i njen izabranik Marko Miljković sljedeće godine postati roditelji. Ipak, i pored sretnih vijesti, bivša zadrugarka nezadovoljna je zbog lošeg odnosa njene mame Anabele Atijas, sa kojom se pomirila, i vjerenika, zbog čega joj je tražila da ga prihvati i da zakopaju ratne sjekire.

Majka i kćerka nisu bile u dobrim odnosima sve do prije nekoliko dana, kada su jedna drugoj pružile ruku pomirenja. Upravo je Anabela Atijas među prvima saznala da će njena nasljednica postati mama, a ona baka, zbog čega je cijela porodica neizmjerno sretna. Ipak, ono što i dalje tišti Lunu jeste to što Atijasova ne razgovara s Markom. Njih dvoje su imali dosta svađa tokom prošle „Zadruge“, a dolazilo je i do fizičkog okršaja.

Međutim, pošto će Marko sada i zvanično postati dio familije Đogani, s obzirom na to da se vjerio s Lunom, a posebno ako se uzme u obzir to da će uskoro dobiti i prvo dijete s njom, svima je stalo da se izglade odnosi. Izvor blizak budućoj mami kaže da je Luna konačno sretna, te da su joj se ispunile neke od najvećih želja, ali da ima još jednu – da članovi njene porodice funkcionišu i komuniciraju međusobno. Njoj je posebno stalo, tvrdi izvor, da se Anabela i Marko izmire, da razgovaraju i budu u dobrim odnosima.

View this post on Instagram

Best day in my life ❤️

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Zbog toga je Luna razgovarala s Anabelom i rekla joj da joj to najteže pada u ovoj situaciji, te da će, kako mjeseci budu prolazili, biti sve teže. Molila ju je da oprosti Marku sve loše stvari, da zaborave na svađe, ružne riječi. Međutim, neće to ići baš tako lako. Anabela je rekla da će dati sve od sebe da bude korektna, ali da joj treba vremena da se to riješi. Međutim, znajući koliko je slaba na mezimicu, svi su uvjereni da će Atijasova progutati i svoj ponos i sve zarad njenog dobra. Inače, Đoganijeva je, prema riječima pomenutog izvora, sličan razgovor vodila i sa svojim vjerenikom, koji joj je rekao isto što i Anabela, da treba da prođe neko vrijeme.

Ono što Đoganijevu dodatno muči, ali što lakše podnosi, jeste i to što ni njeni roditelji nisu u dobrim odnosima i ne razgovaraju. Smatra da njih dvoje ne mogu da funkcionišu i da su se zato razveli, pa je možda i najbolje da budu na distanci.

Inače, ni Marko ni Anabela ne žele da govore jedno o drugome.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe