HITAN APEL ZA POMOĆ: Maloj Burzić Elvisi iz Bužima je hitno potrebna naša pomoć!

Ova predivna mala djevojčica se zove Elvisa Burzic. Ima samo 2,5.godina i već je imala tri operacije. Kao i mnoga druga djeca, tako i Elvisa, voli da se druži i igra sa svojim vršnjacima.
Međutim, Elvisinu igru i bezbrižno djetinjstvo, još prije godinu dana prekinula je iznenadna opaka bolest. Tako, na žalost, već duže vrijeme, svoju sobu, svoju igru, Elvisa je zamijenila bolničkim sobama, stalnim ljekarskim pregledima i kontrolama.

Također, liječnici su predložili da se, za dalji tretman i liječenje djeteta, ono što prije pošalje u kliniku Koševo Sarajevo. Elvisini roditelji su iscrpili sve svoje financijske mogućnosti tokom dosadašnjeg liječenja odnosno borbe za život svog djeteta! Elvisini roditelji nisu u mogućnosti da skupe iznos od 2000 eura.

Ova porodica nikad nije tražila pomoć od nikog i nikad nije bila u sličnoj situaciji i baš zbog toga su se teška srca odlučili na ovaj način obraćanja javnosti. Ali kako kažu, pokušat će sve što mogu kako bi spasili svoje dijete.

Cijenjeni čitaoci širom BiH i svijeta, cijenjeni humanisti i svi ljudi dobre volje, svi vi koji ste jedina ruka spasa u ovakvim i sličnim situacijama, molimo vas da i ovaj put, u skladu sa svojim mogućnostima u što kraćem roku, pomognete ovoj djevojcici i porodici. Elvisa nema još mnogo vremena obzirom da joj je 10.11.2020.godine zakazana operacija i zato je i ovaj apel za pomoć HITAN!

Porodici možete pomoći sa svojim donacijama možete i odnijeti lično porodici Burzić koja se nalazi u naselju Palijan u Bužimu.

Molimo vas da pogledate slike i otpusna pisma.

Kontakt broj telefona : 066/773-027

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe