Haris Džinović o Instagramu i vlastitoj kćeri: ‘Da pratim kako je napućila usne? Ne mogu, vrijeđa mi inteligenciju’

Ove mlade generacije rade sve osim onoga što bi trebalo. I danas su obveze čovjeka iste kao što su bile i prije 3 000 godina, spava, jede i radi. Današnjica meni izgleda kao zabava, to je valjda tako kada su ti roditelji pod glavom, možeš raditi što hoćeš jer ti je sve ostalo, egzistencijalno osigurano”, rekao je bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović u intervjuu za Blic.rs. Tom prilikom otkrio je što misli o trendovim mladih, prati li svoju 17-godišnju kćer Đinu na na Instagramu i priznao što misli o reality showovima.

“”Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu”, tvrdi Džinović.

Argument “to su nove generacije” dočeka spreman jer kako tvrdi, i sam je bio nova generacija za nekoga pa se nije tako ponašao.

Bio sam u pravcu, kolotečini. Za sve sam se izborio sam i to je bilo potpuno normalno. A sada, uzmu mobitel u ruke i on ih uči”, dodao je.

Pjevač smatra kako njegova kći Đina ne mora izaći po cijeli dan i vidjeti što oni kao njezini roditelji rade. S jedne strane shvaća kako joj stariji ljudi nezanimljivi, ali stava je kako ne može biti 24 sata na mobitelu.

Oči će ti ispast. Ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan”, zna joj reći Džinović.

Ne treba posebno napominjati kako ne prati kćer Đinu na društvenim mrežama.

“Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila stražnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu, vrijeđa mi inteligenciju – Ili da gledam ‘Zadrugu’, ‘Parove’, ove reality programe, pa ne mogu to sebi dopustiti, zaista”, zaključio je 69-godišnji pjevač.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe